Solskydd

 
 
 
 
 

Solfilm

Solfilm - Hus På kontor med många datorer är solens strålar irriterande och påfrestande för ögonen. Genom att montera solfilm på fönstren minimerar du instrålningen och höjer trivseln. Solfilm ger dig också ett behagligare inomhusklimat och du behöver inte köpa eller hyra luftkonditioneringsaggregat för att klara varma sommardagar. Med vår moderna solfilm blir kontoret svalt och du kan spara in på dina energikostnader. En bra sidoeffekt är att du under vintern kan sänka dina värmekostnader då solfilmen även har en isolerande verkan.
 
 
 
 
 
 

Säkerhetsfilm

Stora fönster är vanligt i kontorsmiljöer, skolor, i industrier och i privata hem. Glaset ger ljus och en skön känsla av rymd. En förstärkning av glasytorna med säkerhetsfilm ger en säkrare miljö. Personer i byggnaden, inredning eller känslig utrustning slipper skadas av glassplitter och ovälkomna gäster får svårt att ta sig in genom glaset.
 
 
 
 
 
 

Dekor och Designfilm

Insynsskydd på kontor och allmänna utrymmen eller som dekoration på fönstret. Den frostade filmen är det bästa och snyggaste sättet att få samma utseende som frost utan att blästra glaset